Indoor Golf - Slaget om Sverige by Golfstore 2023-24

Simulatorgolf med final på Sölvesborgs GK 2024


- Succén inomhus är tillbaka!

Vinn presentkort i deltävlingarna och ta dig till finalen på Sölvesborgs GK med tävling, middag och logi den 20-21 april 2024!

Årets nyheter - Nya klasser, wildcards till JSM (Simulatorgolf) och 18 hål

I år har vi delat in tävlingen i följande nivåer och klasser. Pojkar och flickor spelar i separata klasser 13 - 16 år och 17 - 21 år. Vi har samma upplägg som Svenska Juniortouren Vinter har i sin nya tävling. Wildcards till SGF JSM i Simulatorgolf kommer vi även att dela ut. Miniklassen är för både tjejer och killar under 13 år. Varje bana spelas max tre varv där det bästa resultatet räknas. Miniklassen spelar 9 hål, klass 13 - 16 år och 17 - 21 år spelar 18 hål och allt spelas scratch

Priser efter varje omgång

De tre bästa i varje klass från 13 - 16 år och 17 - 21 år vinner presentkort från GOLFSTORE efter varje deltävling. Efter omgångarna delas Order of Meritpoäng ut.  Miniklassen har chans att vinna presentkort endast genom utlottning efter varje omgång.

Finalen på Sölvesborgs GK den 20-21 april

Efter omgång sex blir 8 spelare uttagna, från klass 13 - 16 år och 17 - 21 år, till årets final på Sölvesborg GK. Uttagningen sker genom de bästa placerade på rankingen och Skåne och Stockholm har två wildcards vardera. I varje klass måste det vara minst två tjejer/killar. Finalen spelas över 36 hål med fina priser där vi även bjuder på middag och logi.


Anmälan via länken nedan: 

https://mingolf.golf.se/Competition/4213653


Instruktioner på YouTube finns här:

Instruktionsfilmer Slaget om Sverige

Anmälan sker via Min Golf och det kostar 300 kr att vara med. Man bokar sen sin tid på valfritt indoor ställe eller så spelar du på klubbens/tränarens Trackman. Din Trackman profil är det som gäller, har man ingen så registrerar man den i samband med anmälan till tävlingen.

Efter att du anmält dig till tävlingen får du en Trackman inbjudan till Slaget om Sverige. Här ska du gå med i tureneringen och använda din Trackman profil  Ett tips är att ladda ner Trackman Golf appen så blir det enkelt att logga in. Din Trackman profil ska innehålla ditt namn och golfklubb så vi kan se hur bra det går för oss i Skåne.

 
SPECIALPRISER/MEDLEMSKAP SIMULATORGOLF SKÅNE


INDOOR GOLF GROUP - JUNIORMEDLEMSKAP 990: -

https://indoorgolfgroup.se/product/junior-och-seniormedlemskap-2023-2024/

RUFF - 
https://ruffgolf.se/medlemskap/


SIMGOLF MALMÖ GRATIS MEDLEMSKAP
Övriga tider -40% RABATT
https://www.simgolf.se/


LÖDDE INDOOR

https://loddeindoorgolf.se/bokning/

Hinton Trackman Experience 
(bokas via Sweetspot) Boka här

PC Clubhouse
Bokas via telefon 0702004843 eller Boka här

Old Tom i Vellinge
https://oldtomgolf.se/medlemskap/

 


Tävlingsinformation

Tävla och träna under vintern

Slaget om Sverige – Indoor Tour by GOLFSTORE. Ett samarbete och initiativ från Skånes och Stockholms Golfförbund för att förlänga golfsäsongen för juniorer som får möjlighet att tävla året om. Tävlingen startar den 28/10 v.44 och består av 6 deltävlingar, där varje deltävling varar i ca 3 veckor.  Sista deltävlingen spelas fram till och med den 3 mars v.10 därefter en final på Sölvesborgs GK den 20-21 april.

 

Samarbeten

Vi har tillsammans med Trackman skapat denna tour och vår huvudsponsor är Golfstore. Vi har också samarbeten med några av de stora inomhusanläggningarna Ruff och Indoor Golf och de kan därför erbjuda alla spelare förmånliga priser. Se hemsidan för aktuella erbjudanden.

Klasser och förutsättningar

Tävlingen är öppen för alla juniorer från 10 år, men de under 13 år är med utom tävlan. De är med i träning och flitsyfte och kan vinna priser vid utlottning.

Klassindelning:

• Pojkar 13-16 år
• Pojkar 17-21 år
• Flickor 13-16 år
• Flickor 17-21 år
• Miniklassen 7-13 år

Vi spelar brutto, tjejer och killar spelar i separata klasser. Banorna och klasserna kommer att ha olika inställningar efter klass, så det blir olika längder på tees och olika svårighetsgrader på banan, med stimp och hårdhet på både greener och fairways beroende på vilken klass du spelar i.

Order of Merit och final
Efter varje deltävling delas Order of Merit poäng ut och det är priser till de tre bästa i varje klass. Efter sista deltävlingen tas det ut spelare från varje klass som är baserat på Order of Merit listan (med högst poäng) som får en inbjudan till finalen på Sölvesborgs GK den 21-22 april. Stockholm och Skåne har rätt att utnyttja två wildcards till finalen.

Priser och resultat
Vi har samarbete med Golfstore som ställer upp med presentkort efter varje deltävling. Efter varje deltävling publicerar vi Order of Merit och vinnarna i respektive klass på våra hemsidor och i våra sociala medier. Presentkorten skickas hem till alla vinnarna.