Indoor Golf - Slaget om Sverige by Golfstore

Simulatorgolf med final på Araslövs GK 2023


Succén inomhus är tillbaka 2022-23!

Vinn presentkort i deltävlingarna och ta dig till finalen på Araslöv GK med tävling middag och logi 1-2 april 2023!

Tävla i Trackman och bli bättre

Vi spelar i 3 olika klasser Elit, Future och Rookie/First. Tjejer och killar spelar i samma klass. Vi spelar brutto och banan spelas över 9 hål. Tiden för tävlingen beräknar vi ska ta max 1 timme

Priser efter varje omgång

Efter varje omgång delas Order of Meritpoäng ut. De tre bästa i varje klass vinner presentkort från GOLFSTORE vid varje deltävling.

Finalen på Araslöv den 1-2 april

Antalet platser till finalen är procentuellt fördelade på antalet deltagare per klass. När tävlingen är klar så är det Order of Merit som gäller och då går följande antal till final:

  • Elit10 killar och 2 tjejer
  • Future - 5 killar och 1 tjej
  • First/Rookie 2 deltagare 

Inbjudan kommer att skickas till vinnarna som måste bekräfta sin plats i finalen. Om man inte kan går platsen vidare till nästa på listan.

Anmälan via länken nedan: 

Slaget om Sverige Indoor Tour 
Du väljer vilken klass du vill spela i Elit, Future eller Rookie/First i samband med anmälningen.


Instruktioner på YouTube finns här:

Instruktionsfilmer Slaget om Sverige

Anmälan sker via Min Golf och det kostar 300 kr att vara med. Man bokar sen sin tid på valfritt indoor ställe eller så spelar du på klubbens/tränarens Trackman. Din Trackman profil är det som gäller, har man ingen så registrerar man den i samband med anmälan till tävlingen.

Efter att du anmält dig till tävlingen får du en Trackman inbjudan till Slaget om Sverige. Här ska du gå med i tureneringen och använda din Trackman profil  Ett tips är att ladda ner Trackman Golf appen så blir det enkelt att logga in. Din Trackman profil ska innehålla ditt namn och golfklubb så vi kan se hur bra det går för oss i Skåne.

 
SPECIALPRISER/MEDLEMSKAP SIMULATORGOLF SKÅNE


INDOOR GOLF GROUP - JUNIORMEDLEMSKAP 990: -
Ange koden SLAGETOMSVERIGE så får du 150 kr extra i spelkredit utöver de 350 kr + 2 fria timmar som Indoor Golf Group erbjuder i sitt juniormedlemskap för 990 kr.
https://indoorgolfgroup.se/product/juniormedlemskap-2022-2023/

RUFF - JUNIORMEDLEMSKAP 1500: -
https://ruffgolf.se/medlemskap/


SIMGOLF MALMÖ GRATIS MEDLEMSKAP
Övriga tider -40% RABATT
https://www.simgolf.se/


LÖDDE INDOOR
Vardagar 200 kr/timme
Helger/Helgdagar 230 kr/timme 
https://loddeindoorgolf.se/bokning/

Hinton Trackman Experience 
(bokas via Sweetspot) Boka här

PC Clubhouse
Bokas via telefon 0702004843 eller Boka här

 


Tävlingsinformation

Tävla och träna under vintern

Slaget om Sverige – Indoor Tour by GOLFSTORE. Ett samarbete och initiativ från Skånes och Stockholms Golfförbund för att förlänga golfsäsongen för juniorer som för möjlighet att tävla året om. Tävlingen startar den 29/10 v.44 och består av 9 deltävlingar, där varje deltävling varar i 2 veckor.  Sista deltävlingen spelas fram till och med den 5 mars v.10 därefter en final på Araslöv GK 1-2 april

 

Samarbeten

Vi har tillsammans med Trackman skapat denna tour och vår huvudsponsor är Golfstore. Vi har också samarbeten med några av de stora inomhusanläggningarna Ruff och Indoor Golf och de kan därför erbjuda alla spelare förmånliga priser. Se hemsidan för aktuella erbjudanden.

Klasser och förutsättningar

Tävlingen är öppen för alla juniorer från 11 år, men de under 13 år är med utom tävlan. De är med i träning och flitsyfte och kan vinna priser vid utlottning.

Klassindelning:

•Rookie/first hcp 20,1-45,0
•Future hcp 7,0-20,0
•Elite hcp +8,0-6,9

Vi spelar brutto, tjejer och killar spelar i separata klasser. Banorna och klasserna kommer att ha olika inställningar efter klass, så det blir olika längder på tees och olika svårighetsgrader på banan, med stimp och hårdhet på både greener och fairways beroende på vilken klass du spelar i.

Order of Merit och final
Efter varje deltävling delas Order of Merit poäng ut och det är priser till de tre bästa i varje klass. Efter sista deltävlingen tas det ut spelare från varje klass som är baserat på Order of Merit listan (med högst poäng) som får en inbjudan till finalen på Araslöv 1-2 april. Stockholm och Skåne har rätt att utnyttja två wildcards till finalen.

Priser och resultat
Vi har samarbete med Golfstore som ställer upp med presentkort efter varje deltävling. Efter varje deltävling publicerar vi Order of Merit och vinnarna i respektive klass på våra hemsidor och i våra sociala medier. Presentkorten skickas hem till alla vinnarna.