Teen Cup 2021

Teen Cup riksfinal på Trummenäs

Vilken succé för våra 30 skånska juniorer som tagit sig ända vägen till final. För första gången så var vi från distriktet på plats och hejade på våra skånska blivande stjärnor. Med oss hade vi ett Skåne Kit med bollar, peggar och keps allt med Skåneloggan på. Vi fick även stöttning av Foot Joy och Titleist som skickade med handske och markör till alla spelare som också packades ner i Skåne kitet som var mycket upskattat. Intervjuer och täta Insta och Facebook inlägg publicerades hela helgen som vi hoppas ni sett.

Swedish Golf Team

Var på plats och följde spelarna och hade även information till föräldrarna. Det var info om RIG, NIU Golfgymnasium, Supercamp och hur man kan vara som en god förälder och hjälpa till som stöttande förälder och coach. Landslagsverksamheten berättade man även om hur man kommer med i pojk och flick -landslag samt de olika trupperna.

Tack Trummenäs

Stort tack till Trummenäs som arrangerade detta evenemang med stor bravur. Allt från funktionärer och god mat till en bana som var i toppskick till rangen som hade bollarna snyggt upplagda i pyramider precis som på touren. Självklart var det musik på rangen också, världsklass!

 

SGF Juniortävlingar

Såg till att ännu en lyckad tävling med livescoring och till och med LIVE sändning på klubb TV! Arrangemanget innehöll även TC och TD med skånskt påbrå och vi fick följa med in bakom kulisserna. Det var lite regn i förhållande vad prognosen sa och det var skönt. Blåsten var ganska stark men resultaten var bra trots detta som ni ser nedan!

 

Skånska framgångar - topp 10 

  • F14 vann Emma Larsson från S:t Arild och Felicia Remahl, Vellinge GK blev 5:a, Filippa Hovstadius, Torekov 7:a och Hanna Jelander Kristianstad kom 8:a.  
  • P13 kom Lukas Nilsson, Vellinge GK 2:a, Filip Grave från Bokskogen kom 3:a och david Jönsson, Skepparslöv kom 10:a. 
  • P16 kom William Wistrand, Österlens GK 2:a, Wilhelm Börjesson Barsebäck kom 8:a och Max Wahl, Barsebäck kom 10:a. 
  • F13 kom Ebba Meijer, Ljunghusens GK 3:a. 
  • F15 kom Felicia Martinsson, Kristianstad 3:a, Blondie Persson Lidgren, Barsebäck 5:a och Alma Nilberger, Landskrona kom 6:a.
  • F16 kom Ebba Liljeberg, Vasatorp 5:a, Tova Hatton, Abbekås kom 7:a och Hanna Hovstadius, Torekov kom 8:a. 
  • P14 kom Sixten Nilsson, Landskrona 9:a. 
  • P15 kom Jakob Bonekamp, Allerum 9:a. 


Vilken succé, grymt bra spelat alla, stort grattis!

Komplett resultatlista

Här är resultaten från samtliga klasser med alla våra skånska spelare. 

Flickor

Pojkar


Tack för i år

Stort tack alla spelare och föräldrar för ert engageman denna helg. Nästa år så tar vi nya tag och kanske blir det ännu mer skånskt både från distriktet och i startfältet. Det var kul att lära känna er och se hur duktiga ni är, bra spelat alla och lycka till framöver vi ses!

Stefan Nilsson