Slaget för Tjejerna

Inspireras, upptäck golfen, träna och ha kul med dina kompisar inomhus – Simulatorgolf!


Vi vill låta fler tjejer testa på golf och bjuder in till ett projekt för bara tjejer i samarbete med Helsingborg Open som spelas på Allerum Golfklubb 31 maj – 4 juni 2023. Vi börjar inomhus med Simulatorgolf för att sedan, om intresse finns, fortsätta med golfen utomhus under våren och sedan uppleva Helsingborg Open på Allerum med bland annat uppvisningsspel, tipspromenader och foodtrucks. Så boka in Helsingborg Open i din kalender. 

När? Var? Hur?

Vi startar vecka 3 och håller på fram till vecka 12. Vi är på RUFF i Helsingborg och träffarna är på söndagar och varje träff är 2 timmar. Vi har ledare och tränare på plats som inspirerar, lär ut och bjuder på fika. Alla föräldrar bjuds även på kaffe.

För vem? Alla är välkomna!

Du som är mellan 10 - 15 år och redan spelar eller inte spelar golf. Ta med dig dina kompisar som vill testa golf. Den som tar med sig flest nya spelare vinner pris till sin hemmaklubb. Entrébiljetter till Helsingborg Open och även chans till en träningsdag på RUFF i Helsingborg!

Anmälan via E-post
Du som inte spelar golf anmäler dig till stefan.nilsson@skgf.se och swishar 50 kr till 1234 07 41 75. Maxantalet är 24 per träff, välkomna!


Anmälan till våra träffar via Min Golf