Simulatorgolf - Slaget om Skåne

Höstens nyhet!


Simulatorgolf - Slaget om Skåne vårt nya "seriespel"
Under november och december kommer vi att arrangera ett helt nytt seriespel med möjlighet att ta sig till en gemensam final. Du anmäler dig själv och din medspelare till tävlingen.

Tävlingsformen
Vi spelar är 2-manna bästboll utan ålderskrav på laget men att man har samma representationsklubb. Vi spelar i två klasser och det blir uppdelat efter anmälan (2 lika stora klasser i hcp)

Vad behövs? – Ladda ner Trackman Golf
Du laddar ner Trackman Golf och skapar ett konto, skriver in ditt namn, hemmaklubb och anger e-postadress dit vi skickar inbjudan till tävlingen.

Var spelar man?
Du spelar på valfri Simulatoranläggning eller annan plats med Trackman (inomhus) och loggar in med Trackman Golf och får tillgång till vår tävling under ”Joined Tournament”.

Anmälan – via Min Golf
Avgiften är 200 kr per person och gäller för alla omgångar och betalas samtidigt med anmälan. I anmälan anger man lagnamn och e-post till Trackman Golf appen som inbjudan kommer att skickas till.

Order of Merit 
Efter avslutad omgång delas Order of Merit Poäng ut och vi publicerar Leaderboarden på vår hemsida så man kan följa tävlingen och lagets resultat under hela tävlingen.

Slutspelet - finalen
De 8 bästa lagen i varje klass efter Order of Merit går till en gemensam final. I finalen blir det 9 håls matcher i ett slutspel.  Finalen är kostnadsfri och alla som tar sig till finalen bjuds på en bit mat och dricka!

Välkomna med er anmälan
https://mingolf.golf.se/Competition/4225395