Exklusiv Scandinavian Mixed Workshop

Fredagen under Scandinavian Mixed bjöd inte bara på fantastisk golf på golfbanan utan 25 juniorer fick även en unik inblick i hur det är att driva en tävling av denna storleken.

Dagen började på Clarion hotel Sea U som var det officiella spelarhotellet under tävlingen. Innan vi påbörjade vår workshop där inne fick vi alltså se spelare som Vincent Norrman, Rafa Cabrera Bello med flera! Vilken start!

Efter det fick alla lyssna på Alec Scott Scott som är jobbar på DP World Tour som berättade hur det är att jobba där och vilka olika delar man kan jobba med inom golf om man nu inte skulle lyckas bli proffs. Alla juniorer fick även skapa sin egna tävling med idé, spelform och framförallt lära sig att hålla sig inom en strikt budget!

Vi tog oss därefter från hotellet till banan i spelarnas courtesy cars och världens VIP känsla när vi rullade in på Vasatorps allé!

Väl inne på banan fick vi en härlig rundtur där vi fick dels träffa en mängd olika personer som jobbar på DP World Tour men även se mycket bakom repen. Vi tog oss till spelargymmet, mediatältet, produktionsbussen och mycket mer!

En härlig dag som vi sent kommer att glömma!